Πρόγραμμα Loyalty πίστης πελατών

Oι επιχειρήσεις οφείλουν στην σημερινή εποχή να κάνουν ενέργειες ώστε να κρατήσουν τους πελάτες τους.

Ο καλύτερος τρόπος είναι τα Loyalty Προγράμματα , δηλαδή τα προγράμματα Loyalty ανταμοιβών που προσφέρει μία εταιρεία σε πελάτες που πραγματοποιούν συχνά αγορές των προϊόντων και υπηρεσιών της.

Με το λογισμικό Loyalty της loyalty software θα μπορείτε να πείτε ευχαριστώ ως ανταπόδοση στην προτίμηση των πελατών σας, μέσω του προγράμματος επιβράβευσης loyalty software.

To σύστημα επιβράβευσης πελατών της loyalty software μπορεί να αναφέρεται σε διάθεση δωρεάν προϊόντων, εκπτωτικά κουπόνια, δωροκάρτες, ειδικά Promotions.

Σκοπός του προγράμματος επιβράβευσης αποτελεί, αφενός, η ευχαρίστηση των πιστών πελατών μιας εταιρείας και, αφετέρου, η ενθάρρυνση των υπόλοιπων πελατών, ώστε να εξελιχθούν και οι ίδιοι σε πιστούς υποστηρικτές της.
Γιατί να επενδύσετε στο Πρόγραμμα Loyalty softaware

Η σημασία ενός Loyalty Προγράμματος για την επιχείρησή σας οφείλεται στην ανάγκη των πελατών σας να είναι σταθεροί κάπου αλλά και στην δική σας ανάγκη να αποκτήσετε σταθερό πελατολόγιο.

Οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη να ανήκουμε κάπου και ως γνωστόν η δύναμη της συνήθειας είναι μεγάλη.

Ειδικότερα, ένα πρόγραμμα loyalty ανταμοιβών επιδιώκει να καλλιεργήσει την εμπιστοσύνη των πελατών σας, ενισχύοντας την πιστότητά τους σε εσάς.

Στην περίπτωση που αναρωτιέστε γιατί η πιστότητα των πελατών σας είναι τόσο σημαντική για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας, σκεφτείτε ότι:

  • Οι αφοσιωμένοι πελάτες προβαίνουν σε μεγαλύτερες αγορές.
  • Ένα μεγάλο ποσοστό των πωλήσεων προκύπτει από τους ίδιους καταναλωτές, οι οποίοι πραγματοποιούν επαναλαμβανόμενες αγορές.
  • Οι ικανοποιημένοι και πιστοί πελάτες μιας εταιρείας, συχνά, αποτελούν το καλύτερο και αποδοτικότερο μέσο διαφήμισής της, καθώς σας συστήνουν στους φίλους τους.
  • Το πρόγραμμα επιβράβευσης loyalty software παρέχει την δυνατότητα να γνωρίζετε ποιοι πελάτες σας έγραψαν τους φίλους και μάλιστα να κερδίζουν άμεσα πόντους επιβράβευσης για την εγγραφή των φίλων τους στο πρόγραμμα Loyalty

Τρόποι επιβράβευσης στο πρόγραμμα Loyalty software

Μέσω του προγράμματος Loyalty software μπορείτε να επιβραβεύσετε τους πελάτες σας με πολλούς τρόπους:

  • Επιβράβευση πελάτη με πόντους
  • Όταν το μέλος φτάσει τους Χ πόντους, τότε το πρόγραμμα επιβράβευσης Loyalty net2020 τον ενημερώνει αυτόματα για το δώρο του! Μπορεί Όμως να επιλέξει να εξαργυρώσει αργότερα κάποιο μεγαλύτερο δώρο
    Επιβράβευση πελάτη με αγορά Χ τεμαχίων
  • Όταν το μέλος αγοράσει Χ τεμάχια (πχ καφέ) , τότε το πρόγραμμα επιβράβευσης Loyalty software τον ενημερώνει αυτόματα για το δώρο του! Μπορεί όμως να επιλέξει να εξαργυρώσει αργότερα κάποιο μεγαλύτερο δώρο
    Επιβράβευση πελάτη με Χ επισκέψεις
    πχ για ένα ξενοδοχείο, για ένα πλυντήριο αυτοκινήτων κλπ, όταν το μέλος κάνει Χ επισκέψεις στο πρόγραμμα Loyalty software τον ενημερώνει ότι κέρδισε ένα Χ δώρο
    Επιβράβευση με χ ποσοστό επιστροφής χρημάτων
    πχ 3% επιστροφή χρημάτων σημαίνει στα 100 ευρώ 3 ευρώ επιστροφή χρημάτων. Το πρόγραμμα Loyalty software ενημερώνει αυτόματα τον πελάτη και αφαιρούνται οι πόντοι του

Ένα νέο μοντέλο επιβράβευσης . Βάλτε άμεσα μετρητά στο ταμείο σας, αν κάνετε παροχή υπηρεσιών

Ένα επαναστατικό μοντέλο επιβράβευσης που καλύπτει το πρόγραμμα Loyalty επιβράβευσης πελατών της loyalty software είναι η δυνατότητα προαγοράς πόντων και εξαργύρωσης με προπληρωμένες κάρτες.
Δηλαδή ο πελάτης προαγοράζει υπηρεσίες και τις καταναλώνει αργότερα με το κίνητρο έκπτωσης.

Το πρόγραμμα Loyalty net2020 σας καλύπτει και αυτή την ανάγκη.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για μία παρουσίαση του προγράμματος Loyaltysoftware